Forester

Rejält stark när det gäller och behövs. Forester klarar av att dra riktigt tungt. Du sitter högt och har en fantastisk runt-om-sikt.

SUBARU FORESTER

KRAFTFULL, SMIDIG OCH SÄKER

Rejält stark när det gäller och behövs. Forester klarar av att dra riktigt tungt. Du sitter högt och har en fantastik runt-om-sikt. Som i alla Subaru-bilar kommer säkerheten alltid först, och Forester har fått högsta betyg någonsin för barnsäkerhet, enligt Euro NCAP.

ALLTID FYRHJULSDRIFT
För Subaru är fyrhjulsdriften först och främst en fråga om säkerhet. Med drivning på alla hjul blir bilen stabil, mer förutsägbar och får därigenom bättre vägegenskaper. Forester har hög dragvikt och ett speciellt stabiliseringssystem för säkrare körning med släp.

VÄRLDSLEDANDE FÖRARASSISTANS
EyeSight är två extra ögon på vägen, dvs de två kamerorna som ser allt framför bilen. EyeSight är resultatet av 30 års egen utveckling. Bilar med EyeSight är inblandade i mindre än hälften så många olyckor, och minskar kollisioner bakifrån med 84 %.

FOKUS PÅ FUNKTION

Forester bjuder på massor av finurligheter och finesser som gör livet enklare. Breda fotsteg innanför bakdörrarna hjälper dig att nå lasten på taket. Dörrar som täcker trösklana gör att du inte behöver bli smutsig bara för att bilen är det. Gott om stuvfack och dryckeshållare är en självklarhet.

Läs mer om Subaru Forester

FORESTER

Månadskostnad:

5.295 kr