HÅRT ARBETE I BLODET

NYA ISUZU D-MAX

SINGLE CAB

i XRS-utförande

Isuzu är en av få pickup-leverantörer som lagerför Single Cab. En modell med maximalt flakutrymme på hela 233 cm. Det självklara valet för dig som behöver ett pålitligt arbetsfordon med utrymme. Isuzu Single Cab är 100% funktion för grova jobb.

Pris från: 309.900:- exkl. moms

DOUBLE CAB

i XRS-utförande

Vår fyrdörrarsmodell med fullstort baksäte där upp till fem personer kan färdas bekvämt. Rejäl lastförmåga på det 157 cm långa flaket gör vår Double Cab till en mångsidig modell. Double Cab kan sammanfattas som två fordon i ett och har utrymme för allt.

Pris från 324.900:- exkl. moms

EXTENDED CAB

i XRS-utförande

Extended Cab kännetecknas av en förlängd hytt, säten för två personer fram samt en sittbänk bak för ytterligare två personer. Bänken kan enkelt fällas och användas som extra förvaringsutrymme. Dessutom ett extra rymligt flak på 180 cm.

Pris från 329.900:- exkl. moms

DOUBLE CAB

AT33/AT35

I över 25 år har Arctic Trucks utvecklat pålitliga arbetsfordon för för extra tuffa uppdrag i världens
mest extrema miljöer. Isuzu D-Max AT35 och AT33 är äkta pickuper med rejält på fötterna och
exceptionellt stark ryggrad.

Pris från 504.900:- exkl. moms

GÖR DIN D-MAX ÄNNU BÄTTRE OCH MER PERSONLIG

Din Isuzu är redan i sitt grundutförande en pickup med en alldeles egen karaktär. Men vill du, kan du sätta din personliga prägel genom ett brett utbud av funktionella tillbehör, såväl invändigt som utvändigt.

MER SÄKERHET

Vår vision är att erbjuda den säkraste pickupen på marknaden. Autobroms, kollisionsvarnare, adaptiv farthållare, trafikskyltsavläsning och filassistans, för att nämna några av säkerhetssystemen…

MER KOMFORT

Den nya fjädringen i D-Max ger mjuk och komfortabel körning både med full last och när du kör helt olastat. Personbilskänslan förstärks ytterligare med 2-zons klimatanläggning och 9-tums touch-skärm…