RUNES BIL I HABO

Familjeföretaget där nöjda kunder betyder allt

På Runes Bil kan vi det här med bilar.

Ända sedan vår far Rune Lundström startade företaget 1961 har vi sett till att smålänningarna har en bra tillvaro på vägarna. Auktoriserad återförsäljare av Honda har vi varit sedan 1980 och kan idag stoltsera med att vara en av de äldsta exklusiva Honda-återförsäljarna i Sverige.

Sedan 2001 är det vi syskon, Tomas, Johan och Christina, som driver företaget och med bilkunskapen i blodet vet vi vad som krävs för att göra våra kunder nöjda. Tillsammans med vår duktiga personal har vi satsat hårt på att utveckla företaget och att vi sex år i rad har vi fått priset som Sveriges kundvänligaste Honda-företag är ett bevis på att kunderna uppskattar vad vi gör.

Eftersom vi är ett familjeföretag präglas bolaget av en stark sammanhållning och för dig som kund betyder det att du har att göra med ett tryggt och stabilt bolag som du kan lita på. Den personliga servicen, både före och efter köpet, har alltid varit vår främsta ledstjärna. Kanske är det därför som vi ligger i Sveriges numera tätaste Honda-distrikt och har återkommande kunder som nu är inne på sin tionde Honda.

Vi vet vad som krävs, sedan 2001 är det vi syskon, Tomas, Johan och Christina, som driver företaget och med bilkunskapen i blodet vet vi vad som krävs för att göra våra kunder nöjda.

Kontakta oss idag!

036-404 80

Service & Verkstad

Tel: 036-466 30

Bilförsäljning

Tel: 036-404 80

Däckshotell

Daniel: 0709-89 60 32