I samarbete med DNB Finans

Subaru finans

Subaru Finans i samarbete med DNB. DNB är mer än Norges största bank, med över 400.000 finansierade fordon är vi även Nordens största fordonsfinansiär.

På den svenska marknaden har vi ett brett utbud av tjänster och kan erbjuda det mesta som efterfrågas inom leasing, hyra och avbetalning samt ett flertal attraktiva tilläggstjänster som underlättar ditt bilinnehav.

Vi ger dig möjlighet att köra den bil du vill ha oavsett om du funderar på att köpa, hyra eller leasa din nästa bil. Dessutom ser vi till att finansieringen anpassas efter dina förutsättningar och till en månadskostnad du klarar.

Vad vi kan erbjuda!

  • Billån (eller avbetalning som det också kallas) är ett fördelaktigt och enkelt sätt att låna pengar till bilköp. För privatpersoner gäller att minst 20% av bilens pris erläggs i handpenning, antingen som en kontantinsats eller genom en inbytesbil. Resterande belopp betalas av månadsvis.

 

  • Privatleasing – När du leasar en bil så prenumererar du på den och betalar med andra ord för nyttjandet av bilen utan att lägga in någon kontantinsats. I månadskostnaden ingår ofta försäkring, service och ibland också vägassistans. Privatleasing ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil.