-Vi hjälper dig finansiera din drömbil

Finansiera din Isuzu på bästa möjliga sätt

När du hittat din nya Isuzu kan det vara värt att ägna några tankar åt hur den ska betalas. Det finns flera sätt att finansiera sin nya bil – alla med sina olika fördelar. I slutändan är det en fråga som är viktigast – vilken finansieringsmetod passar just dig och din ekonomi?

 

Vi på Runes Bil erbjuder dig flera olika alternativ och Du är alltid välkommen in till oss för att diskutera med våra säljare – vi finns här för att ge dig goda råd och guida dig genom de ekonomiska delarna av ditt bilköp. Tillsammans möjliggör vi dina önskningar!

Vad vi kan erbjuda!

  • Billån (eller avbetalning som det också kallas) är ett fördelaktigt och enkelt sätt att låna pengar till bilköp. För privatpersoner gäller att minst 20% av bilens pris erläggs i handpenning, antingen som en kontantinsats eller genom en inbytesbil. Resterande belopp betalas av månadsvis.

 

  • Privatleasing – När du leasar en bil så prenumererar du på den och betalar med andra ord för nyttjandet av bilen utan att lägga in någon kontantinsats. I månadskostnaden ingår ofta försäkring, service och ibland också vägassistans. Privatleasing ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil.