Subaru Solterra

Helt ny. Men precis som en Subaru ska vara. Fyrhjulsdriven, högsta säkerhet som standard, 3 års fri service och osannolikt hög utrustningsnivå redan i sitt grundutförande. Den enda skillnaden är att den drivs av el, upp till 46 mil om det behövs.

Subaru Solterra

Äkta Subaru med eldrift

En grundkonstruktion och avancerade förarassistanssystem som bidrar till en världsledande säkerhet för alla som befinner sig i bilen och utanför den.

Principen med Subarus permanenta fyrhjulsdrift som bidrar till klassledande framkomlighet och trygga vägegenskaper med hög körkänsla.

Den praktiska oömheten, generösa utrymmen och smarta funktioner som gör det bekymmerslöst att lasta allt från minsta matkasse till skrymmande fritidsutrustning.

Solterra har allt som generationer av Subaru-ägare har lärt sig att förvänta och sätta värde på. Nu, för första gången, kan du få alla dessa kvaliteter i en bil som drivs helt och hållet av elektrictet.

DIN RESA BÖRJAR PÅ INSIDAN

En Subaru är praktisk i vardagen och på fritiden. Solterra har ett rymligt praktiskt och lättanvänt bagageutrymme med ett justerbart golv i två lägen: ett högt för planast möjliga lastyta och ett lågt för extra lastvolym. Beroende på läge sväljer Solterra upp till 452 liter (VDA).

Läs mer om Subaru Solterra

PRIVATLEASA DIN SUBARU SOLTERRA

SUBARU SOLTERRA

Månadskostnad:

8.291 kr