Crosstrek

Crosstrek är utvecklad med ägaren i fokus. Fyrhjulsdrift, lastkapacitet och högsta säkerhet – egenskaper som historiskt gjort Subaru till favorit och förstahandsval för aktiva familjer. Eftersom Subaru alltid använder egen teknik och unika lösningar behöver vi aldrig kompromissa. Crosstrek är precis så bra som vi vill att den ska vara.

CROSSTREK

SÄKER, ROLIG ATT KÖRA OCH TÅL TUFFA TAG

Den största lyxen är att komma tryggt hem. Utifrån denna tanke konstrueras alla Subaru från grunden med målsättningen att tillverka världens säkraste bilar. En filosofi som omfattar alla som färdas i bilen och alla utanför den. Människa som djur.

ALLTID FYRHJULSDRIFT
För Subaru är fyrhjulsdriften först och främst en fråga om säkerhet. Med drivning på alla hjul blir bilen stabil, mer förutsägbar och får därigenom bättre vägegenskaper. Det gör dig tryggare och säkrare som förare och du behöver aldrig kompromissa med framkomligheten.

VÄRLDSLEDANDE FÖRARASSISTANS
EyeSight är två extra ögon på vägen, dvs de två kamerorna som ser allt framför bilen. EyeSight är resultatet av 30 års egen utveckling. Bilar med EyeSight är inblandade i mindre än hälften så många olyckor, och minskar kollisioner bakifrån med 84 %.

DIN RESA BÖRJAR PÅ INSIDAN

Crosstrek bjuder på massor av finurligheter och finesser som gör livet enklare.
En robust och oöm design visar att bilen är till för att användas. Hög markfrigång gör att du enkelt tar dig fram, och det gör dessutom att bilen är lätt att kliva i och ur.

Läs mer om CrossTrek

PRIVATLEASA DIN CROSSTREK

CROSSTREK

Månadskostnad från:

5.495 kr